Тимошенко думає, що про диплом Зварича пишуть занадто багато

Четвер, 19 травня 2005, 14:58
Прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що преса приділяє надто багато уваги
протиріччям усередині команди Ющенка, між Тимошенко, Порошенком, Зваричем.

"Ви абсолютно праві, коли говорите, що цьому приділяється багато уваги. Я думаю, навіть надто багато", - сказала Тимошенко в інтерв'ю "Московському комсомольцю".

"Але це можна списати на специфіку журналістики, орієнтованої на пошук резонансних подій, пліток, інтриг, у той час як існує чимало урядових ініціатив, що набагато більше заслуговують на увагу", - додала вона.

Втім, за її словами, коли йде перебудова державного апарата й переформатування влади – "було б дивно не згадувати прізвища прем'єра, секретаря Ради нацбезпеки й інших членів урядової команди".

"А взагалі я настільки зайнята державними справами, що просто немає часу відволікатися на дріб'язкові чвари", - додала Тимошенко.

Коментуючи секретаря Радбезу Петра Порошенка, що ціни на бензин повинні формуватися ринковими механізмами, Тимошенко сказала: "Я абсолютно згодна з Петром Олексійовичем".

"Більше того, ми сьогодні ці механізми, як я тільки що сказала, уже створюємо. До речі, створюємо з урахуванням енергетичної безпеки України. Тому що ми не можемо допустити в Україні ціну на бензин 7 гривень за літр, як це, наприклад, в Угорщині або Польщі", - додала Тимошенко.

Як відомо, напередодні після засідання Кабміну Тимошенко набагато більш різкими словами прокоментувала зауваження Порошенка:

"Я почитала критику Порошенка щодо уряду, і мені приємно, що такі високі посадові особи роблять перерву в занятті бізнесом і звертають увагу, що там робиться в державі".

"Українська правда"

Тимошенко натякає, що до бензинової кризи причетний Порошенко?

Порошенко критикує Тимошенко за некорисні дії


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування