Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко і Піскун опираються опозиції, їм розповіли про запліднення мух на Марсі

Четвер, 19 травня 2005, 15:20
Генпрокурор Святослав Піскун і міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відмовляються змінити запобіжний захід екс-губернатору Закарпаття Івану Різаку і голові донецької облради Борису Колесникову.

Про це повідомила лідер фракції "Регіони України" Раїса Богатирьова, яка вийшла зі спільної наради силовиків та керівників фракцій, яка триває у спікера Литвина.

"Поки позиція генпрокурора говорить про те, що він не хоче використати, відповідно до закону, своє право нагляду і знаходить будь-які пояснення, в тому числі неправові, щоб надалі залишити кожного, хто може потрапити в таку ситуацію у страсі за свою долю", - сказала Богатирьова.

За словами депутата, зараз доповідає міністр Луценко, який мотивує свою відмову змінити запобіжний захід пошуком свідків у справі Колесникова.

"Як ви знаєте, зараз вибивають свідчення у головного бухгалтера "Білого лебедя". Я не знаю, який стосунок має Колесников до "Білого лебедя" – це все одно, що говорити про запліднення мух на Марсі", - сказала вона.

За словами Богатирьової, якщо ситуація не зміниться, її фракція й надалі блокуватиме трибуну парламенту.

Ще одним варіантом виходу з ситуації вона назвала проведення спільної зустрічі за участю президента, силовиків, голови Верховної Ради, на якій має бути ухвалене спільне політичне рішення, яке заспокоїло б ситуацію.

За словами Богатирьової, під спільним рішенням вона мала на увазі 36 статтю Конституції про заборону політичних репресій.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування