Литвин може піти у наступ, а на Тимошенко в нього не вистачило стриманості

Четвер, 19 травня 2005, 18:29
Голова Верховної Ради Володимир Литвин заявляє, що не має конфлікту з жодною політичною силою, але у випадку тиску на його партію, займе більш наступальну позицію.

Про це він заявив, коментуючи заяву партії щодо незаконного збору інформації на її членів на Сумщині.

"У мене немає проблем ні з "Нашою Україною, ні з будь-якою іншою фракцією, але підібрати слова, щоб оцінити ту недолугість безпардонність, яку продемонстрував один з представників влади, я не можу", - сказав спікер.

Литвин попередив, що "якщо не буде відповідної реакції з боку Генпрокуратури і тих, кому належить, фракція демонструватиме більш наступальну позицію".

"Я вчора деяким керівника дав цю телефонограму, вони зробили здивований вигляд, а реакція, яка надійшла, може викликати лише іронію, начебто, що це нормальна практика", - зазначив спікер.

Він також зауважив: "Я думаю, що ми підстав так поступати не давали... Тоді що казати про інші партії".

Як відомо, у Сумській області виконуючий обов’язки заступника голови облдержадміністрації Олег Медяниця видав телефонограму, де ставиться завдання "зібрати за добу і передати в управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації найповнішу інформацію про керівників районних і міських осередків Народної Партії".

***

На питання про його словесну перепалку з прем’єром щодо "свиней і корит", Литвин попросив не надавати цьому великого значення.

"Можливо, мені слід було бути більш стриманим. Можливо, це не зовсім інтелігентно... Але, я думаю, що кожен з нас вболіває за ситуацію в країні", - сказав Литвин.

"Українська правда"

Читайте також:

Партія Литвина скаржиться на переслідування влади. І шантажує Тимошенко

ЛИТВИН ПОСВАРИВСЯ З ТИМОШЕНКО і порівняв її підлеглих зі свинями


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News