Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" просить не чіпати "чесного і порядного" Зварича

Четвер, 19 травня 2005, 21:32
Фракція "Наша Україна" "глибоко стурбована" кампанією дискредитації міністра юстиції Романа Зварича і вважає, що команія навколо нього шкодить "успішній" роботі Кабміні.

Про це йдеться в заяві фракції за підписом Миколи Мартиненка, розміщеній на сайті "Нашої України"

"Випадки персональної дискредитації високопосадових представників нової влади є насамперед інструментом дискредитації владної команди. Незважаючи на безпрецедентну демонстрацію відкритості влади, подекуди будь-які дискусії штучно роздмухуються до розмірів слона", - йдеться в заяві.

Прикладом таких дій фракція називає "кампанію із дискредитації" Зварича, яка "побудована на пересмикуваннях даних щодо його освіти та наукових ступенів".

"Навіть політичні вороги Романа Зварича не спромоглися дорікнути йому браком професіоналізму або юридичних знань. Ніхто не ставить під сумнів компетентність, чесність, порядність Романа Зварича. Адже це довела і його активна законотворча робота в парламенті, і участь у процесі у Верховному Суді під час президентських виборів", - зазначається в заяві.

На думку однопартійців Зварича, "висмоктаний з пальця псевдонегатив ґрунтується на різних підходах американської та української освітньої систем".

Водночас справжньою причиною "спланованої інформаційної атаки" на Зварича вони називають його "прихильність до принципово нових стандартів державного управління, які він послідовно втілює на міністерській посаді".

"Зварич не є вихованцем радянської системи, він не звик і не збирається звикати до телефонного права чи сліпого виконання вказівок керівництва або побажань окремих колег. Для багатьох така манера поведінки державного службовця є незвичною, а для декого стала прикрою несподіванкою", - говориться в заяві.

Однопартійці Зварича запевняють, що "ініціатори скандалу своїх цілей не досягнуть" і радять їм "спрямувати свої зусилля на благо держави".

"Ми також закликаємо засоби масової інформації до виваженості та дотримання професійних стандартів. Не хапатися за "смажені факти", не давати використовувати себе "всліпу". А прагнути самим докопуватися до замовників скандалу та їх інтересів", - говориться в заяві.

Читайте також:

Фальсифікаціям — ні! Махінаціям — ні! Ні — БРЕХНІ!

Міністр Зварич – ще один проФФесор?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування