Янукович свою лайку на три букви назвав запланованою акцією, але готовий дати гроші

П'ятниця, 20 травня 2005, 13:35
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що він готовий вибачитись перед ветераном та надати йому "матеріальну допомогу" за нецензурні слова, проте подаватиме апеляцію до суду.

Так він прокоментував рішення Печерського суду Києва, який задовольнив позов Василя Ярошенка про захист честі та гідності за те, що Янукович грубо і нецензурно вилаяв Ярошенка у відповідь на його запитання.

"Я готовий вибачитися і без суду. До речі, як тільки мені стало відомо, що літня людина має до мене претензії, я намагався зустрітися з цим громадянином і вибачитися. Але мені сказали, що він відмовляється від зустрічі зі мною", - повідомив Янукович.

"Якщо комусь здалося, що я його образив, якщо хтось щось переплутав чи чогось не дочув, то я готовий не раз, а десять разів попросити у нього пробачення, і роблю це привселюдно уже тепер, хоч рішення суду ще не ввійшло в дію", - сказав він.

За словами Януковича, він "готовий також допомогти матеріально, навіть, якщо ця людина буде сприймати цю допомогу як компенсацію". "Мені приємно в будь-якій формі в міру моїх можливостей допомогти будь-кому з ветеранів, адже я знаю, як тяжко за нинішніх цін виживати людям", - сказав він.

Він також назвав цей випадок "запланованою черговою акцією проти Януковича". За його словами, рішення суду мало бути прийняте до 9 травня. Але кілька свідків дали свідчення про те, що факту образи ветерана не було.

"Суд не зміг прийняти рішення. Справа затягнулася. І ось 19 травня, в день, коли опозиція проводила масові акції протесту, суддя прийняла рішення, не врахувавши показів свідків, які ясно і чітко доводили, що з моїх вуст не зірвалися слова образи", - зауважив лідер Партії регіонів.

Він також зазначив, що сам не пам’ятає такого випадку, і має намір подати апеляцію, "бо вважає рішення суду упередженим, несправедливим, таким, що ганьбить його ім'я".

У четвер суд ухвалив рішення, згідно із яким, Янукович має публічно вибачитись перед Ярошенком та відшкодувати йому 50 тисяч гривень.

"Українська правда"

Читайте також:

Янукович за нецензурні три букви має сплатити 50 тисяч гривень

ЯНУКОВИЧ ПОСЛАВ ПЕНСІОНЕРА МАТЮКОМ НА ТРИ БУКВИ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування