Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко похвалився, що залякав нафтотрейдерів краще, ніж Тимошенко

П'ятниця, 20 травня 2005, 15:41
Ситуація з дефіцитом бензину в Києві буде урегульована в найближчі день-два, заявляє міський голова Олександр Омельченко.

"Пройде день-два і проблем у Києві практично не буде", - заявив він в інтерв'ю журналістам у п'ятницю.

Омельченко відзначив, що міністерства, які повинні були відреагувати на ситуацію з дефіцитом бензину, "зробили це з запізненням на 7-10 днів".

Разом з тим, Київ вжив такі заходи трохи раніше, підкреслив мер.

За його словами, Київська міська рада раніше на сесії ухвалила рішення про призупинення відводу земельних ділянок "усім без винятку бензинопостачальникам або нефтопостачальникам".

"Таке рішення сесії є, і це був сигнал досить впливовий і серйозний, щоб трейдери й усі, хто має стосунок до забезпечення нафтопродуктами як Києва, так і України, зробили висновки", - додав він.

Омельченко також висловив думку, що аналогічні висновки нафтотрейдери зробили і після зустрічі з президентом України Віктором Ющенком.

"Це потрібно було зробити на рівні уряду на 10 днів раніше", - додав він.

Разом з тим Омельченко відзначив, що для нього як керівника столиці важливішим було питання наявності і ціноутворення не елітних марок бензинів А-95 і А-98, а бензину А-76 і дизпалива.

Він підкреслив, що відсутність і підвищення ціни саме на ці види пального "не так болісно впливають" на ціноутворення в цілому і на ситуацію в суспільстві, як наявність і ціни на елітні марки бензину А-95 і А-98.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування