Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвину не потрібні просто місця у парламенті

П'ятниця, 20 травня 2005, 17:16
Голова Верховної Ради, лідер Народної партії Володимир Литвин вважає, що в основі створення блоку на виборах-2006 повинні лежати "реальні домовленості, а не бажання забезпечити місце певній політичній силі".

Про це він заявив у п'ятницю в інтерв'ю журналістам.

На питання про переговори з "Народним Союзом Наша Україна" і Блоком Тимошенко про створення єдиного блоку, Литвин сказав, що "необхідно зробити все, щоб консолідувати виборців, забезпечити стабільність розвитку України".

Проте, на думку спікера, "для цього необхідні реальні домовленості на основі принципів, а не бажання домовитися, забезпечити місце тій або іншій політичній силі в певній кількості на наступних виборах".

Кажучи про можливі терміни закінчення таких переговорів, Литвин висловив думку, що час для цього є, оскільки формування виборчих списків відбудеться тільки в грудні нинішнього року.

"Я не хочу тільки одного - щоб саме наявність консультацій і переговорів не привела до того, що одна частина перестане взагалі працювати, кажучи, що буде провладний блок, хай інші працюють, а треті займуться тим, що критикуватимуть", - сказав Литвин.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування