Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Директора, який дудів за Януковича, викликали в прокуратуру, а на екс-губернатора завели справу

П'ятниця, 20 травня 2005, 17:53
Голова правління "Мотор Січі" В'ячеслав Богуслаєв у п'ятницю був викликаний на допит у прокуратуру Запорізької області.

Він сказав журналістам, що був викликаний для з'ясування обставин по кримінальній справі про продаж ВАТ "Мотор Січ" дев'яти авіадвигунів.

Як повідомляло агентство "Інтерфакс-Україна", кримінальна справа проти посадових осіб "Мотор Січ" порушена за двома статтями КК України: 212 ч.3 - ухиляння від сплати податків в особливо великих розмірах і 191 - присвоєння, розтрата або заволодіння майном, шляхом зловживання службовим становищем.

Сьогодні ж, як заявив Богуслаєв "сенсації ніякої не буде, йде звичайне розслідування".

"Питання пов'язане з 9-ма двигунами. Пам’ятаєте? Говорили: "Дев'ять двигунів Мотор січ", відкрита кримінальна справа. Але ці двигуни продані в Київ, напевно, там треба шукати. А в нас вони законно відправлені", - сказав він.

"Тому сенсації ніякої не буде. Я дуже вдячний слідчому й усім, хто має до цієї справи причетність. Нічого не сталося. Усе нормально, йде звичайне розслідування якихось справ, і потрібно було зробити уточнення деякі", - додав Богуслаєв.

За його словами, сьогодні в ході розмови зі слідчим йому навіть не знадобилися послуги адвоката. "Я думав, що мені знадобиться адвокат. Адвокат мені не знадобився. Питання були мені зрозумілі. Це в моїй компетенції. Я на них на усі відповів", - сказав Богуслаєв.
"Ми працюємо за законом", - заявив він.

Перед виборами, колектив "Мотор-Січі" заявив про підтримку Януковича. Також "Мотор-Січ" брала участь у страйку на підтримку Януковича.

***

Тим часом, прокуратура Черкаської області за матеріалами УМВС в області порушила кримінальну справу щодо колишнього голови обладміністрації Володимира Лук'янця.

"У листопаді 2002 року, знаходячись на зазначеній посаді, він використовував бюджетні кошти не за призначенням – на незаконну купівлю житла працівникам облдержадміністрації, які не мали не це права", - повідомляє ЦГЗ МВС області.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування