Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко очолив європейський список "зірок"

П'ятниця, 20 травня 2005, 18:17
Президент України Віктор Ющенко очолив список Businessweek "Зірки Європи", до якого увійшли найбільш впливові політики та громадські діячі Європи.

Список лауреатів цього року опублікований в останньому номері ділового журналу.

До нього увійшли жінки і чоловіки, представники різних сфер діяльності – від менеджменту і політики до науки і права, які, за думкою видання, втілюють цінності міжнаціональної співпраці і відкритості.

Президент України очолює розділ AGENDA SETTERS, (який можна перекласти як "ті, що встановлюють порядок денний"). До цієї групи лідерів також входять засновник і директор Центру гуманітарного права з Сербії и Чорногорії Наташа Кандич, директор Московського інституту невідкладної дитячої хірургії Леонід Рошаль, голова британської British Telecom Group Бен Ферваайен та президент Суду найвищої інстанції Люксембургу Бо Фестердорф.

Ющенко отримав таке визнання за те, що очолив Помаранчеву революцію, яка приголомшила політичний простір від Брюсселя до Москви.

Автори статті називають Ющенка революційним лідером, який продовжив традиції Вацлава Гавела, Леха Валенса і більш близького по часу Михайла Саакашвілі.

"Зараз харизматичний Ющенко проводить демократичні реформи по-європейськи в колишній радянській республіці . 51-річний Ющенко зробив членство в ЄС головним пунктом своєї політичної програми, змусивши ЄС переглянути свою політику стосовно колишніх радянських країн", йдеться у статті BusinessWeek.

Інші розділи списку представлені видатними європейськими менеджерами, фінансистами і новаторами.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування