Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Друг "простого та душевного" Ахметова вважає, що з ним краще не сперечатися

П'ятниця, 20 травня 2005, 18:18
Колишній віце-президент ФК "Шахтар", нинішній президент професійної футбольної ліги України Равіль Сафіуллін вважає, що з Ринатом Ахметовим краще не сперечатися, а Віктора Януковича варто поважати вже за те, що було досягнуте в Донецькій області за час його губернаторства.

Про це він сказав в інтерв'ю "Інвест Газеті".

"У нас було багато життєвих ситуацій, коли Ахметов, не дивлячись на свій ще молодий вік, виявлявся правий. І так було і один, і два, і три, і п'ять, і десять разів. У нього просто дивовижне логічне мислення. Поступово дійшов висновку, що з Ринатом краще не сперечатися", сказав Сафіуллін.

Крім того, за його словами, Ахметов – "проста, душевна і дуже добра людина" і, всупереч поширеній думці, "зовсім не амбітний".

Своєю простотою вразили Сафіулліна також екс-прем'єр Віктор Янукович, його дружина і діти.

"Вони дуже прості люди. Я люблю таких. А діти прості, не дивлячись на те, що батько займав таке положення. Це рідко зустрічається", сказав Сафіуллін.

На його думку, Януковичу "треба віддати належне за те, що було досягнуто в області при ньому".

"Він проявив себе в усьому: і як людина, і як керівник, і як економіст. Думаю, цього з головою достатньо, щоб віддати йому перевагу як кандидату на виборах", підкреслив Сафіуллін.

"Остров"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування