ПОРОШЕНКО ПРОТИ ЧУТОК ЩОДО ВІДСТАВКИ ТИМОШЕНКО

П'ятниця, 20 травня 2005, 19:21
Секретар Радбезу Петро Порошенко не бачить причин для відставки Юлії Тимошенко після того, як президент визнав неефективними дії уряду на ринку нафтопродутків.

"Жодних підстав для відставки уряду, прем'єра, секретаря РНБОУ не існує", - сказав Порошенко після засідання Ради нацбезпеки в п'ятницю.

"Не хотілося б коментувати чутки. Десь хтось почув, давайте коментувати! Давайте коментувати дії", - додав Порошенко. "Зараз стало модно щось запустити і потім коментувати".

На думку Порошенка, такі розмови "є спробами розхитати човна" команди влади.

"Кого і за що критикує президент? Він піддав критиці ті приниципи впливу на ціноутворення, які були застосовані окремими урядовими рішеннями", - сказав Порошенко.

"Вони (рішення) певним чином не збігаються з принципами, статусом ринкової економіки, на який претендує Україна. Ці позиції були швидко виправлені самим урядом", - додав він.

Порошенко сказав, що проблеми ПЕК, які залишился від старої влади, а також розробка довгострокової стратегії енергобезпеки України "є непростими".

За його словами, ці проблеми "потребують узгоджених дій всіх гілок влади – і уряду, і Верховної Ради, і президентської команди, і судової гілки влади".

Порошенко висловив переконаність, що ситуація на нафторинку буде стабілізована протягом одного-двох тижнів "спільними зусиллями уряду, Верховної Ради і президента".


"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування