ТИМОШЕНКО ПРОСИТЬ НЕ РОБИТИ ДИВЕРСІЙ ЩОДО ЇЇ ВІДСТАВКИ

Субота, 21 травня 2005, 12:50
Прем’єр Юлія Тимошенко наголошує, що у неї залишаються близькі стосунки з президентом Віктором Ющенком.

Про це говориться в коментарі Тимошенко щодо чуток про її відставку, переданому "Українській правді".

"Між президентом України Віктором Андрійовичем Ющенком та мною – прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко – теплі і дружні стосунки. Так було вчора, так є сьогодні і так буде завжди", - наголошує Тимошенко.

"Я надзвичайно високо ціню такі стосунки і президент, я переконана, також. Ще більше я переконана в тому, що ці стосунки нікому не вдасться зруйнувати", - впевнена прем’єр.

"Ми – єдина команда, яка прийшла до влади всерйоз і надовго. Ми відчуваємо величезну відповідальність перед людьми, які привели нас до влади, які сподіваються і розраховують на нас. Ми ніколи не зрадимо їх сподівань", – говориться в коментарі.

"Ми разом ідемо вперед і нас не зупинити жодними інформаційними диверсіями, а тому попрохала б журналістів не перейматися політичними чутками та плітками", - наголошує Тимошенко.

"До речі, завтра, 22 травня я разом з Віктором Андрійовичем буду в Каневі. Наш союз – непорушний", - завершується її коментар.

Як відомо, про те, що під час наради з російськими нафтотрейдерами Ющенко запропонував Тимошенко написати заяву про відставку, повідомило в суботу "Дзеркало тижня".

Українська правда

Читайте також:

ЮЩЕНКО ЗАПРОПОНУВАВ ТИМОШЕНКО ПОДАТИ У ВІДСТАВКУ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...