Тимошенко задоволена освітою Зварича

Субота, 21 травня 2005, 16:19
Міністр юстиції Роман Зварич стверджує, що прем’єр-міністр Юлія Тимошенко особисто ознайомилась з його документами про освіту і залишилась задоволеною.

"Щодо документів, які засвідчують рівень моєї освіти: їх уже передано до Кабміну. Юлія Тимошенко особисто з ними ознайомилася й залишилася, як мені видається, задоволеною",- заявив Зварич в інтерв’ю газеті День, опублікованому в суботу.

Коментуючи версію секретаря РНБО Петра Порошенка про те , що скандал навколо його освіти замовили ті ж люди, які спричинили відставку Віктора Ющенка з посади прем’єр-міністра в 2001 році, Зварич сказав, що цілком таке припускає.

"Цілком таке припускаю. Те, що кампанія — добре організована й спланована, сумніву не викликає, однак висновки робити не мені, а співробітникам відповідних органів", - заявив Зварич.

Міністр також виразив сподівання, що незабаром отримає нагоду представити документи про свою освіту президенту Віктору Ющенку.

"Якщо виникне потреба — всі папери можна передати на експертизу у профільне Міністерство освіти", - додав Зварич.

В той же час, у відповідь на питання чи не хоче він оприлюднити ці документи ,наприклад "вивісити на сайті" , Зварич відповів, що йому "не хотілося цього робити із причин наявності в документах інформації особистого характеру".

Такою інформацією він вважає адресу проживання своїх батьків. "Мої особисті проблеми не повинні зачіпати моїх близьких ", - заявив Зварич.

В той же час, на питання наскільки серйозним був його конфлікт з Тимошенко, Зварич відповів, що він був "до певної міри надуманий" .

"Не було особистого конфлікту між прем’єр-міністром і міністром юстиції. Я думаю, що проблема полягала в тому, що ми на досить ранній стадії не зуміли визначити свої ролі. Було непорозуміння, зокрема щодо ролі Міністерства юстиції", - повідомив міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування