Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко з Тимошенко прийдуть на Євробачення. Партія Януковича теж

Субота, 21 травня 2005, 18:04
На фіналі пісенного конкурсу "Євробачення-2005", що відбудеться в суботу увечері в київському Палаці Спорту, буде присутній президент Віктор Ющенко з родиною.

Як повідомляє офіційний сайт президента, фінальний концерт конкурсу також відвідає прем’єр-міністр Юлія Тимошенко та члени уряду.

В той же час, представники Партії регіонів і Союзу молоді регіонів України знову збираються проводити акцію протесту під будинком Палацу спорту, щоб привернути увагу світової громадськості до порушення прав людини в Україні.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Союзу молоді регіонів України, акція, у якій планується участь близько 400 чоловік, почнеться в 21.00 у суботу, і буде носити виключно мирний характер.

"Мета акції - привернути увагу міжнародної громадськості до політичних репресій, що сьогодні відбуваються в Україні. Тиск на інакомислячих і політичних опонентів набув катастрофічного характеру. Україна поступово перетворюється в поліцейську державу, у якій ставиться під загрозу мир і стабільність, порушуються права людини і громадянина", - говориться в повідомленні, де також підкреслюється, що влада байдужа до голосу громадськості.

Представники організації також виражають побоювання, що "політичні сили, яким вигідно дискредитувати Союз молоді регіонів України і Партію регіонів в очах громадськості, можуть вдатися до провокацій".

"Саме тому Союз молоді регіонів України підкреслює, що дана акція є виключно мирною. Ми не зацікавлені в провокації заворушень і підриві авторитету нашої країни", - говориться в повідомленні.

Як повідомлялося, опозиційні сили намагалися провести подібну акцію під час півфіналу конкурсу.

Читайте також:

До фіналу Євробачення увійшла 60-річна бабуся

Януковичі "атакували" міліцію перед "Євробаченням". Постраждалих нема

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування