Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко думає, що на Євробаченні всі повторювали за Русланою

Неділя, 22 травня 2005, 13:58
Президент Віктор Ющенко вважає, що на конкурсі "Євробачення-2005" багато виконавців співають "у нашому стилі".

Про це він сказав під час концерту в розмові з минулорічною переможницею конкурсу Русланою Лижичко, повідомляє прес-служба президента.

Ющенко також зустрівся з Віталієм та Володимиром Кличками, наголосивши під час розмови з ними на важливості того, що "у час випробувань, і в свята видатні брати в Україні разом зі своєю нацією".

Він також привітав виконавців групи "Ґринджоли" із їхньою участю у престижному європейському конкурсі, та подякував їм за пісню, яка "піднімала дух майдану і єднала усіх українців під час Помаранчевої революції".

Разом з президентом на концерті були присутні прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, держсекретар Олександр Зінченко, віце-прем'єр з гуманітарних питань Микола Томенко, інші члени уряду, перший помічник президента Олександр Третьяков.

Керівництво країни жваво підтримало виступ у фіналі українського гурту "Ґринджоли", відзначає прес-служба.

Разом з тим, віце-прем'єр Микола Томенко вважає, що це "Євробачення" стало кращим за всю історію конкурсу.

"Наша команда одержала від минулої влади таке господарство, що ми стояли перед загрозою перенесення "Євробачення-2005" з України в іншу країну. Тому головна задача, поставлена президентом України перед нами - не допустити зриву конкурсу і провести його на належному рівні", - цитує Томенка ЛігаБізнесІнформ.

"Концепція фестивалю, яку ми запропонували, полягала в тому, що це був не тільки пісенний конкурс, а, насамперед - європейська презентація України", - сказав віце-прем'єр.

За словами Томенка, "уперше за історію конкурсу президент країни, у якій проходив фестиваль, мав можливість поздоровити переможця "Євробачення", а всі європейські країни, де йшла пряма трансляція, під час голосування побачили революційний майдан Незалежності".

Читайте також:

На Євробаченні в Україні перемогли біло-голубі

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування