Ющенко заспокоїть серця бізнесменів на наступному тижні

Неділя, 22 травня 2005, 15:48
Президент України Віктор Ющенко заявляє, що список з 29 підприємств, які підлягають переоцінці, буде оприлюднений на наступному тижні.

"Я думаю, на цьому тижні ми цей список побачимо", - сказав Ющенко в інтерв'ю журналістам у неділю в Каневі Черкаської області, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Повірте, та робота правова, котра була проведена, процедурна робота - це не робиться за один тиждень. Я сам розумію - ця тема вже, можливо, трохи затягується, і потрібно якомога швидше її вирішити, щоб поставити крапку й щоб у бізнесменів серця заспокоїлися", - сказав Ющенко.

"Ми зараз у фінальній частині цього питання", - додав він.

За словами президента, він розуміє, наскільки важливо "вчасно дати відповідь на сигнал чесної конкуренції".

"Тут є деякі законодавчі ініціативи, які потребують у розгляді в парламенті, і в цьому контексті повинен бути розглянутий цей список. Є певні правові обставини, але це питання декількох днів", - сказав президент.

Як повідомлялося, Ющенко й раніше говорив про існування списку з 29 підприємств, по яких буде проведена дооцінка. Це також підтверджував, зокрема, перший віце-прем'єр Анатолій Кінах. Прем'єр Юлія Тимошенко заявляла, що ніякого урядового списку немає. В той же час секретар РНБО Петро Порошенко визнавав існування цього списку, але заявляв, що він не може бути оприлюднений.

Читайте також:

У РОСІЇ ОПРИЛЮДНЕНО 29 ПІДПРИЄМСТВ НА ДОПЛАТУ ЗІ СПИСКУ КІНАХА

У списку на доплату структури Пінчука, Ахметова, "Привату", ІСД і російських олігархів

Порошенко: список Кінаха існує, але його не можна оприлюднювати

ТИМОШЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО НЕ БУДЕ ЗАТВЕРДЖУВАТИ СПИСОК КІНАХА

ТИМОШЕНКО ПІДОЗРЮЄ КІНАХА В КОРУПЦІЇ через його список

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування