Ющенко "несерйозно" відправляв Тимошенко у відставку

Понеділок, 23 травня 2005, 10:33
Пропозиція президента України Віктора Ющенка прем'єр-міністру країни Юлії Тимошенко подати у відставку не справляла враження конфлікту.

Про це заявив глава нафтової компанії "Альянс-Україна" Петро Мірошников у неділю у вечірньому ефірі "5 каналу".

Мірошников був одним з нафтотрейдерів, які були присутніми на зустрічі з Ющенком і Тимошенко 19 травня для врегулювання нафтової кризи в Україні, коли, за твердженням української газети "Дзеркало тижня", президент привселюдно запропонував прем'єру подати у відставку.

"Дійсно пролунала фраза, що якщо вас щось не влаштовує, ви можете піти у відставку, але це не було серйозно насправді", - сказав глава нафтової компанії.

На його думку, ця фраза не викликала особливої реакції серед представників нафтових компаній, оскільки, за словами Мірошникова, "це була просто розмова".

Про те, що "слова президента трактували невірно", заявила прес-секретар президента Ірина Геращенко.

Сам Ющенко в офіційному коментарі заявив про позитивну оцінку роботи уряду, відзначивши, що "ніхто і ні за яких обставин не вплине на єдність команди і її не вдасться розколоти".

Тимошенко у своєму офіційному коментарі назвала інформацію газети "політичними чутками".

Український авторитетний щотижневик "Дзеркало тижня" 21 травня опублікував статтю, у якій йшлося про конфлікт між Ющенком і Тимошенко, результатом якого стала пропозиція президента прем'єрові подати у відставку.

За словами автора статті, цю інформацію підтвердили четверо учасників наради.


"Новини-Україна"

Читайте також:

ЮЩЕНКО ЗАПРОПОНУВАВ ТИМОШЕНКО ПОДАТИ У ВІДСТАВКУ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування