Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Боделан не при смерті, але йому все гірше від новин з України

Понеділок, 23 травня 2005, 15:04
Стан здоров'я голови Одеської міської організації Партії регіонів, екс-мера міста Руслана Боделана залишається тяжким.

Про це повідомляє прес-секретар одеського осередку Партії регіонів Ірина Долматова.

Згідно з повідомленням, 20 травня з Москви прибув Володимир Боделан - рідний брат Боделана.

Впродовж двох днів він був поряд із братом, який проходить лікування в підмосковному госпіталі. Він повідомив, що стан здоров'я Боделана після операції на серці важкий, він потребує постійного догляду. За словами брата, майже 4 тижні Боделан не вставав з ліжка, зараз лікарі дозволили йому потроху ходити.

"Негативно позначаються на здоров'ї Боделана повідомлення з Одеси, де навколо нього нагнітається обстановка", наголошується в повідомленні. "Я вважаю, що досить спектаклю в Приморському суді", - сказав Боделан.

"Переслідується його сім'я - дочки, син. Зять звільнений з органів внутрішніх справ, йому заборонили влаштовуватися на роботу не тільки в Одеській області, але й в інших областях України, а в нього сім'я, троє неповнолітніх дітей, я думаю, що це просто не по-людськи. Йде пряме політичне переслідування, можна сказати, що повторюється 37-й рік", - сказав Боделан.

У госпіталі ім.Вишневського постійно перебуває дружина Боделана, також приїжджають інші члени сім'ї.

Разом з тим, деякі ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що Боделан перебуває в передсмертному стані в Одеській області. Причиною такого стану Боделана називали те, що, повернувшись до України після операції в Росії і дізнавшись, що вся його сім'я переслідується з тих чи інших фактів, серце Боделана не витримало.

У понеділок Довлатова, коментуючи ці чутки, заявила "5-му каналу", що Боделан "...перебуває в Москві, стан його здоров'я не погіршувався, звідки з'явилася ця інформація – невідомо".

"Ми йому тільки що дзвонили - він сам від нас дізнався із жахом, що він, нібито, при смерті. Про його повернення не йдеться, оскільки в нього постільний режим і прогулянки не більше 30 хвилин на день".

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування