Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Щербань ховається від Луценка в Майямі, тому що інвестував у США 5 мільйонів?

Понеділок, 23 травня 2005, 15:42
Екс-губернатор Сумської області Володимир Щербань одержав "інвестиційну візу" у США і перебуває зараз на Майямі.

Такі дані журналістського розслідування, проведеного журналістом "ВВ", повідомляє "Обком".

За даними видання, для одержання так званої "інвестиційної візи" США Щербаню у свій час довелося "інвестувати" американську економіку на 5 000 000 доларів.

Там же, відзначає видання, знаходяться колишній заступник голови Сумської облдержадміністрації Олександр Кириченко, який завідував банківською стороною діяльності бізнес-імперії Щербаня, і його дружина Світлана, уродженка Донецька.

У той же час, за даними "ВВ", син Щербаня, Артем, знаходиться в Україні: він нібито активно займається збутом контрольних пакетів акцій підприємств, які раніше контролювалися "родиною".

Цим же займається, пише газета, і Кириченко-молодший. "Завершивши фінансові справи, вони, імовірно, приєднаються до батьків: в Артема Володимировича для цих цілей нібито вже є "грін карта", що дозволяє безперешкодно скласти батькам компанію в Майямі", - повідомляє видання.

Як відомо, із середини травня відповідно до постанови прокуратури Сумської області Міністерство внутрішніх справ України оголосило Володимира Щербаня в міждержавний розшук.

Зарічний суд міста Суми санкціонував затримання і доставку в Україну колишнього губернатора.

За офіційною інформацією, місцезнаходження Щербаня і його дружини Ірини невідоме. У пресі раніше з'являлися здогади, що вони в Росії або Туреччині.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...