Зварич і Звягільський рятуватимуть вугільну галузь

Понеділок, 23 травня 2005, 16:13
Президент України утворив робочу групу, яка займатиметься вирішенням проблем реформування вугільної галузі.

Відповідне розпорядження розміщене на сайті президента.

Головою робочої групи призначено міністра палива та енергетики Івана Плачкова.

Також до групи увійшли голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець (за згодою), нардеп Юхим Звягільський (за згодою) , міністр юстиції Роман Зварич, голова Антимонопольного комітету Олексій Костусєв, радник президента Володимир Лановий, президент НАК "Вугілля України" Володимир Новиков, голова ФДМ Валентина Семенюк, мінекономіки Сергій Терьохін, перший заступник міністра палива та енергетики Віктор Тополов та голова профспілки гірняків Віктор Турманов (за згодою).

Робочу групу створено з метою "підвищення ефективності функціонування і дальшого розвитку вугільної промисловості України, вироблення плану дій на 2005-2006 роки для розв'язання проблем цієї галузі та з урахуванням результатів наради з питань вугільної промисловості, яка відбулася під головуванням президента України 19 травня 2005 року".

Звягільський - один з неформальних лідерів так званого "донецького клану". До депутатства - голова правління "Шахти ім. Засядька". В середині 90-х Звягільський звинувачувався у зловживанні службовим становищем і корупції. Був під слідством.

Читайте також:

Ющенко декриміналізує вугільну галузь і дійде до кишені кожного шахтаря


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...