Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головним з нафтопереробки буде помічник Ющенка

Понеділок, 23 травня 2005, 21:41
Президент Віктор Ющенко створив робочу групу з функціонування нафтопереробної галузі, керівником якої призначив свого першого помічника Олександра Третьякова.

Відповідне розпорядження розміщене на сайті президента.

Там вказується, що метою роботи групи є забезпечення "підвищення ефективності функціонування і дальшого розвитку нафтопереробної промисловості України".

Також група функціонуватиме для "створення необхідних умов для повного використання та нарощування її потенціалу, проведення моніторингу процесів, що відбуваються на світовому ринку нафти та нафтопродуктів".

Робоча група має підготувати та внести пропозиції, в тому числі проекти нормативно-правових актів, щодо дальшого розвитку нафтопереробної промисловості та стимулювання господарської діяльності з переробки нафти на території України.

До склади групи увійшли гендиректор "Укртранснафта" Станіслав Василенко, голова правління Сергій Глушко, президент товариства "ТНК- Україна" Олександр Городецький, нардеп Ігор Єремєєв (усі за згодою).

Також до групи включено голову НАК "Нафтогаз" Олексія Івченка, гендиректора "Лукойл-Україна" Фейруза Ісаєва (за згодою), голову ДПА Олександра Кірєєва.

Крім того, туди включено голову правління "Казахойл" Петра Мирошнікова (за згодою), голову правління "Укрнафта" Ігора Палицю (за згодою), міністра палива та енергетики Івана Плачкова, секретаря РНБО Петра Порошенка, мінекономіки Сергія Терьохіна та нардепа Олега Салміна (за згодою).

Керівник групи має право вносити зміни до її складу, а також залучати до роботи фахівців органів виконавчої влади, держпідприємств, установ та організацій (за погодженням з їх керівниками), одержувати необхідні документи та матеріали.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування