Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко призначив курувати нафтопереробку людей, причетних до бензинових криз?

Вівторок, 24 травня 2005, 10:30
Експерт Михайло Гончар критикує склад створеної президентом Ющенком робочої групи з розвитку нафтопереробної промисловості.

"Ефективність роботи цієї групи визначатиметься тим, як вирішуватимуться їхні (членів групи) особисті корпоративні бізнес-питання", - сказав Гончар в інтерв‘ю "Німецькій хвилі".

"Очевидно, існує певна домовленість про сприяння питань, пов‘язаних з наступними парламентськими виборами для певної політичної групи, яка уособлена першим помічником президента", – зазначив Гончар.

Як відомо, Гончар є колишнім членом команди уповноваженого з розвитку Євро-Азійського нафтотранспортного коридору Олександра Тодійчука.

Згідно з повідомленням "Німецької хвилі", здивування в експертів викликало призначення до складу групи з визначення майбутнього нафтової галузі осіб, причетних до реверсу нафтогону "Одеса-Броди".

Зокрема, в групу призначено Станіслава Василенка, керівника "Укртранснафти", проти менеджменту якої порушено слідство за підозрою в перевищені службових повноважень.

Також до групи включено голову торгового дому "ТНК-БіПі" Олександра Городецького, який, за повідомленнями ЗМІ, вважається причетним до криз на ринку нафтопродуктів України останніх років.

З огляду на подібний розвиток ситуації, Гончар вкрай песимістично оцінив європейські перспективи використання нафтогону "Одеса-Броди".

Розпорядження передбачає, що робоча група має опрацювати способи підвищення ефективності нафтопереробки, створення умов для нарощування її потенціалу та для моніторингу процесів на світовому нафторинку.

Читайте також:

Головним з нафтопереробки буде помічник Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...