Шокін заперечує фальсифікацію справи Кравченка

Вівторок, 24 травня 2005, 10:39
Заступник генпрокурора Віктор Шокін спростував інформацію, що з'явилася в деяких ЗМІ, про те, що в прокуратурі, яка розслідує справу про загибель Юрія Кравченка, немає протоколу про огляд з місця подій.

Про це він повідомив в інтерв'ю газеті "Сегодня" у вівторок.

"Протокол є, ніхто його не фальсифікував, поняті допитані в установленому порядку, як і Сорока, колишній водій Кравченка, а звідки і навіщо в інтернет вкидаються неперевірені відомості, незрозуміло", сказав він.

У понеділок інтернет-видання "Обком", з посиланням на "абсолютно достовірні джерела в прокуратурі", розповсюдило інформацію про те, що дотепер немає протоколу огляду місця події.

Цим, на думку авторів повідомлення, підтверджується припущення міністра МВС Юрія Луценка про те, що загибель генерала Кравченка може і не бути самогубством.

Понятими були залучені місцеві жителі. Весь процес огляду знімався на відеокамеру без заповнення протоколу. Понятим було пояснено, що протокол буде складено пізніше відповідно до відеозйомки, і після ознайомлення із записом адвоката загиблого.

Неназване джерело, на яке вони посилаються, стверджує, що ніхто з понятих не був допитаний і не підписував протоколу про огляд місця події.

Читайте також:

Справа Юрія Кравченка фальсифікується?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News