Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Червоненка скоро прийдуть великі гроші

Вівторок, 24 травня 2005, 10:46
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) оприлюднив нову стратегію своєї діяльності в Україні.

Як стало відомо зі штаб-квартири організації в Лондоні, документ містить конкретний виклад заходів підтримки реформ українського уряду.

У поширеній у понеділок заяві банк вітає політичні зміни в Україні, передусім встановлення засадничих інститутів демократії. Тепер ЄБРР бачить нові можливості для підтримки економічних реформ.

Те, чого конкретно банк зможе досягти в межах нової стратегії, залежатиме від поступу у наступні кілька років. В документі не вказуються конкретні суми позичок.

Натомість детально виписано напрямки роботи банку в Україні. Серед пріоритетів будуть сприяння розвиткові банківського та енергетичного секторів, а також розбудова доріг і залізничних шляхів, морських портів та аеропортів. Особливо підкреслюється, що відповідно до нової стратегії, ЄБРР зобов”язується напряму підтримувати пріоритети нового уряду України.

Європейський банк реконструкції та розвитку, створений для підтримки колишніх соцкраїн на шляху до ринкової економіки, є одним з найбільших інвесторів в Україні. На сьогодні там реалізовано близько 70 проектів на загальну суму в понад два мільярди доларів США.

"Німецькій хвилі"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування