Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вороги Курочкіна зривають плани Тимошенко?

Вівторок, 24 травня 2005, 12:10
Вартість м'яса на центральному дніпропетровському ринку "Озерка" у вівторок зросла у 1,5 рази.

Сталося це через блокування рибних рядів співробітниками колективного підприємства "Дніпропетровський центральний ринок "Озерка", які намагаються відвоювати ринок у структур оголошеного у розшук Максима Курочкіна.

Як повідомив представник курочкінського акціонерного товариства "Центральний ринок "Озерка" Володимир Ткалич, "ціна м'яса перевищила 40 грн. за кілограм, а торгівля рибою взагалі не здійснюється".

"Також зривається і державна програма по забезпеченню регіонів м'ясом, оскільки на ринку відсутнє м'ясо вартістю 17 грн.", сказав він, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відзначив Ткалич, "міська міліція абсолютно не діє", проте у понеділок "без будь-яких на те підстав" були затримані два співробітники ринку, яких відпустили тільки після втручання в ситуацію представників обласного управління міліції".

На даний час, за його словами, "порядок на ринку забезпечує загін "Беркуту" і представники обласного управління міліції і обласної влади".

Як повідомлялося, в Дніпропетровську вже близько тижня продовжується конфлікт між власниками "Озерки" - колективним підприємством "Центральний ринок "Озерка" (його представляє звільнений директор Єфименко) і ВАТ "Центральний ринок "Озерка" (цю структуру пов'язують з Курочкіним).

Найбільший ринок Дніпропетровської області "Озерка" був проданий в 2004 році компанії "Регіоноптсервіс", яка контролюється Курочкіним.

Результати конкурсу викликали низку критичних зауважень з боку політичних сил і громадськості регіону.

Генеральна прокуратура України 14 лютого 2005 року порушила кримінальну справу за фактом незаконної приватизації посадовцями регіонального відділяння Фонду держмайна України ВАТ "Дніпропетровський Центральний ринок".

Курочкін розшукується у справі незаконного відчуження держмайна, а також чисто кримінальних злочинах. Під час виборів він очолював проянуковицький "Російський клуб".

Читайте також

Курочкін не ховається, а захоплює ринок

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування