Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РОСІЯНИ НЕ ЗАКРИЛИ КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ ПРОТИ ТИМОШЕНКО

Вівторок, 24 травня 2005, 13:25
Головний військовий прокурор РФ Олександр Савенков заявив, що розшук Юлії Тимошенко ніхто не скасовував.

"Питання розшуку Юлії Тимошенко не скасовувалося російською стороною", - сказав він на прес-конференції.

"У кримінальній справі, де вивчаються обставини протиправної діяльності Юлії Тимошенко, змін по фабулі немає. Кримінальна справа розслідується, винесене судом рішення про запобіжний захід існує і діє", - заявив Савенков.

"Усі перераховані вище обставини не перешкоджають будь-яким закордонним контактам Тимошенко, оскільки вона як глава уряду має певний імунітет", - сказав Савенков.

Російська прокуратура обвинувачує Тимошенко, яка є зараз прем'єр-міністром України, у дачі хабарів під час перебування керівником комерційної структури посадовим особам Міноборони РФ за підписання вигідних для неї контрактів.

Після того, як Тимошенко відмовилася приїхати до РФ і з'явитися на допит, вона була оголошена за поданням Росії в міжнародний розшук.

"Немає перешкод для виконання Тимошенко обов'язків прем'єра України в повному обсязі, у тому числі і для її візитів у Росію", - заявив Савенков.

В той же час заступник генпрокурора Віктор Шокін заявив, що Тимошенко не може знаходитись в міжнародному розшуку.

Про це повідомляє 5 канал

"Якщо би дійсно був розшук, були б запити і прохання про екстрадицію. Такого в нас нема. А якщо в нас такого нема, то, я думаю, що нема ніде у світі", - заявив Шокін.


РІА Новини


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування