Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Гурвіца знову хочуть забрати Одесу?

Вівторок, 24 травня 2005, 13:36
Із суду Одеси викрадено матеріали справи за скаргою мера Едуарда Гурвіца до міськвиборчкому про визнання недійсними результатів виборів 2002 року.

Зловмисники викрали 9 із 10 томів цивільної справи з сейфу канцелярії Приморського райсуду Одеси в ніч з понеділка на вівторок.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на "поінформовані джерела", 23 травня справу витребував прокурор області Віктор Шахов для дослідження судових матеріалів у рамках розслідування кримінальної справи, порушеної Генпрокуратурою 9 травня 2002 року.

У понеділок працівники Приморського райсуду завершили роботу з перенесення аудіозаписів судових засідань 14 березня – 4 квітня 2005 року до протоколу і передали справу на зберігання в канцелярію.

У вівторок вранці працівники канцелярії виявили відкритий сейф, де зберігалась справа, і повідомили міліцію про її викрадення. Проте викликаний наряд міліції зі службовою собакою не зміг вийти на сліди злочинців.

Нагадаємо, що 4 квітня Приморський суд Одеси визнав недійсними вибори міського голови в 2002 році й зобов'язав зареєструвати Едуарда Гурвіца одеським мером.

Відповідно до судового рішення, виборча комісія була зобов'язана скасувати своє рішення 2002 року про визнання мером Одеси Руслана Боделана.

Читайте також:

Гурвіц зареєстрований мером Одеси

ГУРВІЦ ЗАБИРАЄ ОДЕСУ В БОДЕЛАНА. Шуфрич знову програв суд


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування