Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рецепт сильної влади від Ющенка: "Зробив помилку – пішов, вибачився"

Вівторок, 24 травня 2005, 13:58
Президент Віктор Ющенко вважає, що сила нинішньої влади залежить від того, наскільки вона може швидко реагувати на свої помилки, у тому числі і кадрові.

Таку думку він висловив, коментуючи журналістам звернення до нього місцевих жителів села Ковалівка Полтавської області, в якому йдеться про утиски прихильників Ющенка з боку представників колишньої влади.

"Демократія за один день не робиться", - сказав президент, додавши, що є "багато людей, звичайно ж, які хочуть законсервувати вчорашній день".

"Я говорю про владу, людей у владі. Ми прожили 115-120 днів - це тільки епізод, це мить", - сказав Ющенко, нагадавши, що "тільки за останні два місяці було призначено 16-18 тисяч нових людей на місцях".

"Безумовно, не всі вони були в десятку, не всі були правильними", - відзначив він, підкресливши, що якщо були зроблені помилки при цьому, необхідно вибачитися.

"Зробив помилку - пішов, вибачився: друзі я помилився, ми її виправимо, у тому числі і в кадровому плані", - сказав президент, підкресливши, що для нього спілкування з народом - це "ресурс енергії".

"Від того, що я спілкуюся, я розумію, де допустив якісь відхилення, особливо в кадровій політиці. Нам потрібні чесні люди, здібні люди, люди, які думають про націю, істинно люблять своїх людей, щоб вони служили цим людям. Де знайти таких людей - це не питання одного дня", - відзначив Ющенко.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування