Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Ющенка, Тимошенко і Литвина у блок просяться ще 60 охочих

Вівторок, 24 травня 2005, 16:31
Голова ради партії "Народний союз Наша Україна", віце-прем'єр Роман Безсмертний заявив, що НСНУ працює над формуванням коаліції з Народною партією і "Батьківщиною".

"Ми працюємо над формуванням коаліції, чергові переговори відбулися кілька днів тому в Каневі. "Народний союз Наша Україна" - один із членів цієї коаліції. Для нашої команди мета - більшість у парламенті 2006 року. Головні учасники вже названі - це партія Ющенка, Юлії Тимошенко і Народна партія Литвина", - сказав Безсмертний на прес-конференції в Івано-Франківську.

Разом з тим, Безсмертний підкреслив, що ведуться "активні переговори як із громадськістю, так і з політичним середовищем". За словами віце-прем'єра, мова йде про 60 громадських організацій.

Голова ради партії повідомив, що 25 травня на засіданні президії НСНУ буде винесено проект угоди про співробітництво з Народним Рухом України.

Як повідомлялося, у неділю в Каневі почесний голова НСНУ Віктор Ющенко, лідери "Батьківщини" Юлія Тимошенко і Народної партії Володимир Литвин заявили про готовність консолідуватися для участі в парламентських виборах 2006 року.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

ЮЩЕНКО, ТИМОШЕНКО І ЛИТВИН ПІДТВЕРДЖУЮТЬ НАМІР ОБ'ЄДНАТИСЯ НА ВИБОРАХ-2006


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування