У Шуфрича немає струсу мозку, а просто "стара травма"? Його провідав Медведчук

Вівторок, 24 травня 2005, 19:27
Міністр охорони здоров'я Микола Поліщук заявляє, що у депутата Нестора Шуфрича, потерпілого під час інциденту в Ужгороді, немає струсу мозку.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я нейрохірург. Всі нейрохірурги - мої учні. За даними об'єктивних методів обстеження, струсу головного мозку не було", сказав він.

На думку Поліщука, у Шуфрича "просто ознаки старої травми лобових доль".

"Я про це можу сказати абсолютно достовірно - я маю про це повну інформацію", підкреслив міністр.

Разом з тим, прес-секретар Шуфрича Ольга Буяновська повідомила Українським Новинам, що "Поліщук не відвідував Шуфрича в лікарні, не зв'язувався з клінікою, в якій він знаходиться, і те, що він дав заочний діагноз, викликає подив".

Раніше також повідомлялося, що представники приватної клініки "Борис", де знаходиться на лікуванні Шуфрич, а також ужгородські лікарі, які обстежили депутата, стверджують, що у нього "пошкодження м'яких тканин голови і струс мозку".

Як повідомляє канал "Інтер", у вівторок у лікарні Шуфрича і Прошкуратову відвідали лідери СДПУ(о) Віктор Медведчук та Леонід Кравчук. Медведчук подарував Прошкуратовій букет білих троянд.

Спілкуючись же із Шуфричем, Медведчук співчутливо сказав, що "жінку слід захищати до кінця", на що його заступник відповів: "до втрати свідомості".

Шуфрич, а також його колега по фракції СДПУ(о) Тамара Прошкуратова постраждали в минулу п'ятницю в Ужгороді, коли колишнього голову Закарпаття Івана Різака переводили з лікарняної палати до СІЗО.

Депутати намагалися перешкодити представникам правоохоронних органів відвести Різака.

Читайте також:

Шуфрича стукнули об бетон в межах навчання демократії. Ющенко проти такого

Шуфрича і Прошкуратову захищатимуть в день захисту дітей

Луценко приїхав у лікарню до Шуфрича з цукерками "Рошен"

Шуфрич знає, хто замовив Різака


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News