Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич незабаром випишеться і з'їсть цукерки Луценка

Середа, 25 травня 2005, 10:52
Депутат СДПУ(о) Нестор Шуфрич збирається з'їсти цукерки, подаровані міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, коли вийде з лікарні.

Про подробиці візиту міністра Шуфрич розповів газеті "Сегодня".

"Міністр поцікавився станом мого здоров'я. Від імені відомства вибачився у зв'язку з інцидентом. Ми, звичайно, поговорили про події в Ужгороді. Не тільки я розповідав, але і Тамара Сергіївна (Прошкуратова). Вона лежить у сусідній палаті", - розповів депутат.

Він відзначив, що Луценко "налаштований жорстко щодо контингенту (шість співробітників "Сокола", які брали участь у "операції", тимчасово відсторонені від виконання службових обов'язків), хоча не приховує, що має свою позицію щодо нашого поводження (перешкоджання виконанню рішення суду)".

"Але думаю як депутат, нас, депутатів, він розуміє. У цілому, розмова пройшла у коректній і витриманій атмосфері. Під час візиту Луценко подарував Прошкуратовій квіти, а мені — коробку цукерок "Roshen". Цукерки я поки не розкрив, але, думаю, що ми з Тамарою Сергіївною відкриємо їх, коли будемо виходити з лікарні", - відзначив депутат.

"Людина принесла їх щиро, і ніякої політики навколо коробки цукерок я робити не збираюся", - додав Шуфрич.

Що стосується стану здоров'я депутата, то інтенсивне лікування, за його словами, закінчується в середу-четвер.

Шуфрич, а також його колега по фракції СДПУ(о) Тамара Прошкуратова постраждали минулої п'ятниці в Ужгороді, коли колишнього голову Закарпаття Івана Різака переводили з лікарняної палати в СІЗО.

Читайте також:

Шуфрича стукнули об бетон у ході навчання демократії. Ющенко каже, що так не можна

Шуфрича і Прошкуратову будуть захищати в день захисту дітей

Луценко приїхав у лікарню до Шуфрича з цукерками "Рошен"

Шуфрич знає, хто замовив Різака


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування