Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко дав Донецьку 15 днів і пригрозив звільнити губернатора

Середа, 25 травня 2005, 11:21
Хребет корупції і тіньовій економіці в Донецькій області не зломлений.

Таку оцінку ситуації в Донецькій області дав держсекретар Олександр Зінченко, який знаходиться в середу в Донецьку.

Оцінюючи роботу глави Донецької обладміністрації Володимира Чупруна, Олександр Зінченко заявив: "Ми розраховували просунутися набагато більше і далі, справжня робота не проведена".

Ключем до цієї роботи держсекретар назвав кадрову політику.

"Якщо ще один раз чиновник високого рівня скаже, що "ми не дозволимо", він буде знятий з роботи негайно". Так відреагував держсекретар на емоційну репліку голови Донецької обладміністрації Вадима Чупруна, адресовану одному з виступаючих.

Зокрема, член політради "Народного союзу Наша Україна" Сергій Зикєєв обвинуватив обласну адміністрацію в тому, що вона зберігає стару систему влади, створену при режимі Кучми. "Нічого не міняється, і посил іде саме з адміністрації", - сказав Зикєєв.

Також Зінченко закликав "поставити крапку в міфі про політичні репресії. "Це міф, і ви це знаєте", - звернувся він до керівників області, міст і районів, політичних партій, громадськості.

Держсекретар дав керівництву області і донецькому бізнесові 15 днів до візиту в Донецьк президента, щоб "почути" Віктора Ющенка.

Він також відзначив: "У Донецьк будемо приїжджати стільки, скільки треба, щоб забезпечити результат. Якщо треба - жити тут будемо".

Острів


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: