Янукович не вірить, що Порошенко хоче його знищити

Середа, 25 травня 2005, 14:31
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович не вірить в те, що секретар РНБО через своїх людей намагається усунути його від керівництва партією.

Так він прокоментував чутки у пресі про начебто намагання старим керівництвом партії в собі Миколи Азарова і Володимира Рибака усунути його від керівництва партією, повідомляє його прес-служба.

"Партія – живий організм, і в ній, як і в кожному живому організмі, відбуваються різні процеси. Йдуть дискусії, відходять і приходять люди, оновлюються концепції. Не думаю, що за усім цим треба шукати "підступи влади", - сказав Янукович.

"У всякому разі я особисто таких підступів не шукаю і чуткам про те, що Порошенко має план знищення Януковича не вірю. Так само, як сумніваюся в слушності тверджень тих експертів, які звинувачують секретаря РНБОУ Петра Порошенка в тому, що він, начебто, намагається змістити з посади нині діючого прем'єра", - додав він.

Янукович також висловив думку, що у секретаря РНБОУ "дуже багато роботи і нема часу займатися інтригами, розколами і нищенням політиків".

Що стосується Азарова, то Янукович заявив, що той "уже якийсь час тому добровільно відійшов від виконання своїх обов'язків у партії".

"Стосовно мене, то в житті бувало різне: нападали, обливали брудом – нехай їм Бог буде суддею. Але знищити мене не так просто, і я інтриг не боюся. Для мене головне - не зраджувати своїм принципам у ставленні до людей. І разом з однодумцями, з прибічниками, йти тією дорогою, яку обрав – у намічену перспективу", - сказав лідер Партії регіонів.

Раніше російське агентство поширило інформацію про існування начебто плану усунення Януковича від керівництва Партією регіонів старим керівництвом партії. Там також повідомлялося, що за планом начебто стоїть секретар РНБО Петро Порошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
22:16
Джонсон про пакет з допомогою Україні: Найкращий можливий варіант
21:57
оновленоУ частині областей оголошували повітряну тривогу. У Конотопі та Сумах чули вибухи
21:39
В порту на Одещині росіяни знищили агропродукцію, яка направлялась до Азії та Африки
21:36
Через російський обстріл передмістя Херсона загинула літня жінка
Усі новини...