Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко захотіла забрати владу в "симпатичного парня", але Ющенко її йому повернув

Середа, 25 травня 2005, 15:45
Прем'єр Юлія Тимошенко вважає недоречним існування Державного комітету підприємництва і пропонує надати повноваження Раді підприємців.

"Абсолютно точно, що рада підприємців при уряді – це повне безглуздя", - сказала Тимошенко під час бізнес-форуму в Києві.

За словами Тимошенко, "не може чиновник, який по всій вертикалі влади підпорядкований, бути виразником інтересів підприємців – бо він чиновник, він залежний".

"Не може такий орган залежати від когось – ні від уряду, ні, хай вибачить мене мій рідний президент – ні від президента", - додала Тимошенко.

Тимошенко також прореагувала на критику, яка лунала на її адресу з боку глави Держкомпідприємництва Андрія Дашкевича під час форуму.

"Колись якби пролунала критика на бік уряду з боку Держкомпідприємництва... У нас є прекрасна жінка пані Кужель і є прекрасна жінка Богословська, які за критику влади миттєво пішли з посади. Якщо б демократії не було, цей симпатичний парень теж пішов би з посади", - відповіла Тимошенко, вказуючи на Дашкевича.

Тимошенко запропонувала внести законопроект про новий статус Ради підприємців при Кабміні, яку очолює депутат Ксенія Ляпіна.

За словами Тимошенко, відтепер всі нормативні акти Кабміну будуть візуватися у Раді підприємців.

Водночас іншу думку навів президент Віктор Ющенко. "Всі рішення стосовно підприємництва повинні візуватися в Державному комітеті підприємництва, бо вони за це хліб отримують".

Ющенко попросив це своє доручення зафіксувати в регламенті, "щоб ніхто потім не запам'ятовав".

***

Тимошенко також навела телефон гарячої лінії Ради підприємців для повідомлень про проблеми підприємництва та корупцію: (044) 256 60 90.

За словами Тимошенко, на гарячій лінії будуть працювати самі підприємці. "Ми спробували десятки гарячих ліній, де сидять чиновники – це не діє", - сказала вона.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування