Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич сам заплутався, чи є в нього струс мозку

Середа, 25 травня 2005, 16:47
Гематоми у депутата Нестора Шуфрича, потерпілого під час інциденту в Ужгороді, – це "старі травми, не пов'язані з останніми подіями".

Про це заявив виконуючий обов'язки начальника департаменту по зв'язках з громадськістю МВС Костянтин Стогній з посиланням на слова міністра охорони здоров'я Миколи Поліщука, повідомляє "Інтерфакс-Україна" в середу.

Стогній підкреслив, що це висновок міністра охорони здоров'я. "Оскільки міністр є експертом у області черепно-мозкової травми, він міг дати такий висновок", сказав він.

"Гематоми - це старі травми, абсолютно ніяких пошкоджень у Шуфрича більш немає", - сказав Стогній.

Також він відзначив, що "на даний момент проводиться службове розслідування, і міліція буде компетентна давати якісь коментарі з цього приводу тільки після його закінчення".

Нагадаємо, що у вівторок Поліщук заявив, що у Шуфрича немає струсу мозку.

В той же час Шуфрич "з подивом і обуренням дізнався про заяву міністра охорони здоров'я, що в нього нібито відсутній струс мозку", йдеться у заяві, розповсюдженій прес-службою депутата у середу.

Депутат твердить, що струс мозку в нього зафіксував спочатку лікар кардіологічного центру, "виводячи Шуфрича із непритомного стану, збиваючи йому тиск", а потім цей діагноз підтвердили "працівники швидкої допомоги, яких викликав черговий лікар кардіологічного центру".

Наразі Шуфрич намагається з’ясувати "хто його обманув?": або "лікарі Закарпатської обласної лікарні, де було встановлено йому діагноз", або Поліщук.

Депутат також каже, що "ні в якому разі не дозволить ні собі, ні будь-кому спекулювати навколо власного здоров’я", і в даному випадку "наявність чи відсутність струсу мозку у самого депутата не має ніякого значення".

При цьому Шуфрич підкреслив, що "ні Поліщук, і взагалі жоден із представників міністерства охорони здоров'я його не оглядав. У зв'язку з цим слова Поліщука мають більш політичне значення, ніж медичне".

Читайте також

Шуфрич незабаром випишеться і з'їсть цукерки Луценка

У Шуфрича немає струсу мозку, а просто "стара травма"? Його провідав Медведчук

Шуфрича стукнули об бетон в межах навчання демократії. Ющенко проти такого

Луценко приїхав у лікарню до Шуфрича з цукерками "Рошен"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...