Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЧЕРВОНЕНКО ЗУСТРІВСЯ У МОСКВІ З БАКАЄМ

Середа, 25 травня 2005, 16:55
Міністр транспорту та зв'язку України Євген Червоненко цими днями у Москві мав зустріч з колишнім керівником Державного управління справами адміністрації президента Ігорем Бакаєм.

Про це Червоненко повідомив у середу в інтерв'ю журналістам у Москві.

За словами міністра, зустріч відбулася на прохання Бакая.

Як повідомив Червоненко, він сказав Бакаю, що той сьогодні є надто зручною фігурою для того, щоб "закрити злодіяння інших людей".

Міністр сказав, що порадив Бакаю або прислати адвокатів, або виступити перед журналістами.

"Він не хоче, це його право. Наскільки я розумію, оскільки займався спробами нападу на нинішнього президента, то ось йому (Бакаю) загрожує небезпека", - сказав Червоненко.

За словами міністра, Бакай відмовляється від своєї причетності у багатьох справах, у яких його звинувачують. "Ось я йому і кажу - вийди і скажи це. Надто зручний ти для тих, хто, закривши тобою тему, стане мало не помаранчевим", - заявив міністр.

Як відомо, Бакай оголошений у міжнародний розшук.

Прокуратурою Києва він притягується до відповідальності як обвинувачуваний за скоєння злочинів, передбачених ч.3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень, які спричинили тяжкі наслідки), а також ч.3 ст. 27 (як особа, яка організувала вчинення злочинів або керувала їх підготовкою чи вчиненням) Кримінального кодексу України.

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування