Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ШУФРИЧУ ПОГАНО, БО В ДИТИНСТВІ ВІН УПАВ З КОЛЯСКИ?

Середа, 25 травня 2005, 20:32
Заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль заявляє, що міліція не била нардепа Нестора Шуфрича, а його стан здоров'я можна пояснити падінням у дитинстві з коляски.

"Якщо у нього і є якісь наслідки, так від того, що в дитинстві він упав з коляски", - сказав Москаль у коментарі "Українській правді".

На питання, звідки йому відомо про це, Москаль сказав: "Про це знає все Закарпаття... Ну, мало хто в дитинстві з коляски падав".

Щодо того, чи встановлено це якось медично, Москаль зазначив: "Я працював на Закарпатті (губернатором), всі люди про це говорять, я це чув".

"Я можу піти по Закарпаттю, зібрати людей, які про це знають", - додав він.

Також, за словами Москаля, "сам Поліщук (нейрохірург, міністр охорони здоров'я) заявляє, що це наслідки якоїсь дитячої травми".

Загалом, вважає Москаль, у ситуації з начебто побиттям депутатів при арешті Івана Різака був зацікавлений і сам Шуфрич – бо МВС зараз розслідує справу про підкуп виборців при обранні Шуфрича депутатом в 2002 році на Черкащині.

Також, додав Москаль, "до Черкаської області прикута найсерйозніша увага з боку МВС щодо розкриття злочинів під час виборів 2004 року".

"Щоб відволікти ситуацію від Черкас, пан Шуфрич і спровокував скандал, який абсолютно був нікому не потрібний. Ніхто його там не бив", - додав Москаль.

"Українська правда" звернулася до прес-секретаря Шуфрича по коментар щодо цих заяв Москаля і очікує його отримати найближчим часом.

Українська правда

Читайте також:

МВС РОЗСЛІДУЄ НЕЗАКОННІСТЬ ОБРАННЯ ШУФРИЧА ДЕПУТАТОМ

Наручники, Прошкуратова і друга черепно-мозкова травма Шуфрича за останні п'ять місяців


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...