Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступнику Луценка шкода, що не взяв Шуфрича гуляти по Дніпру

Четвер, 26 травня 2005, 12:21
Заступник міністра Геннадій Москаль заперечує свою причетність до переплавки бомжів на баржі по Дніпру перед візитом президента Кучми, яку йому закидає депутат Нестор Шуфрич.

Про це він сказав в коментарі "Українській правді".

"Коли ви мене питаєте, де ділися ті бомжі, які плили на баржі по Дніпру, то я висловлюю жаль, що в ту п'ятницю рокову, коли сталася така біда з Нестором Івановичем, я не запросив його прогулятися по Дніпру на баржі в пошуку зниклих бомжів. Якби він це зробив, то, напевно, не був би на лікарняному".

"Ну, це брєд абсолютно хворої людини. Як міг я - начальник УВС, генерал, заступник міністра, у мене в підпорядкуванні було 30 тисяч людей і ще я курував Луганську, Донецьку, Харківську, Запорізьку області, так невже я ходив би і шукав бомжів? Уявіть - ходить генерал по вулиці і збирає бомжів на баржу. Напевно, перед тим як говорити, людина має перевірити, чи є такий факт?", - сказав він.

"Це факт, якого абсолютно не було в житті. І в той час я вже не працював начальником УВМС у Дніпропетровській області, а очолював закарпатську область адміністрацію. Може, вони сплутали Дніпро з Тисою?", - додав Москаль.

Заступник міністра також відкинув звинувачення з боку керівництва ринку Озерка, яке заперчує зв'язок з Максимом Курочкіним.

"Ні, ну зараз мене звинувачують і грозяться до суду подати…Так сам же Курочкін в інтерв'ю "Комсомольській правді" і всім інтернет-виданням заявив, далі читаю дослівно "что касается рынка "Озерка", который государство выставило на продажу, то я его купил за 10 млн.долл. Ни один рынок в Украине не был продан даже за приблизительно похожую сумму", - зазначив заступник міністра.

"Сам Курочкін каже, що купив, а його підлеглі звинувачують. Так хай він розбирається із своїми підлеглими, що вони брешуть. Хай протруть очі і в не вводять громадськість в оману", - додав він.

Українська правда

Читайте також:

ШУФРИЧ ВИМАГАЄ ВІД МОСКАЛЯ ПОКАЗАТИ КОЛЯСКУ

ШУФРИЧУ ПОГАНО, БО В ДИТИНСТВІ ВІН УПАВ З КОЛЯСКИ?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування