Омельченко "тільки рекомендує" не барабанити під його вікнами

Четвер, 26 травня 2005, 13:07
Київська міська рада рекомендувала не проводити масові акції біля стін Київської міськадміністрації.

Таке рішення було ухвалено на пленарному засіданні Київської міськради у четвер.

Депутати змінили своє попереднє рішення від 2000 року про визначення порядку організації і проведення в Києві недержавних масових суспільних заходів, культурно-просвітницького та іншого характеру.

Згідно зі змінами, Київрада рекомендувала "не проводити масових акцій біля будівлі Київської міськадміністрації на вулиці Хрещатик, 36".

Секретар Київради підкреслив, що Київрада "не забороняє, а тільки рекомендує" не проводити таких заходів.

В той же час, глава профільного комітету Київради Микола Бойчук нагадав, що "під час виборчої кампанії 2004 вже вносилися аналогічні зміни, де Київрада рекомендувала не проводити масові акцій біля будівель Верховної Ради, адміністрації президента, Верховного суду і ЦВК".

Як повідомлялося, протягом останніх декілька місяців Київську міськадміністрацію пікетують представники Форуму порятунку Києва і коаліції учасників помаранчевої революції, протестуючи проти містобудівної політики столичних властей.

У четвер близько 30 представників Форуму порятунки Києва і близько 20 представників Партії зелених пікетують будівлю Київської міськадміністрації.

Представники Форуму порятунку тримають плакати: "Ні забудові на вулиці Коперника", "Ні - хмарочосам на території школи-інтернату номер 14 по вулиці Веселкової", "Поверніть дітям-сиротам сад", "Ганьба представникам влади".

У четвер відбудеться сесія Київради, на якій, зокрема, планується заслухати представників комісії, створеної для вивчення "гарячих точок" по забудові території столиці.

Інтерфакс-Україна

Читайте також

Омельченко покладе край "сурмам і барабанам" та бомжуванням у наметах

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування