Ахметов підписав угоду з владою

Четвер, 26 травня 2005, 15:34
Генеральний директор компанії "Систем Кепітал Менеджмент" Ігор Прасолов підписав меморандум про співпрацю між діловими колами Донецької області і обласною держадміністрацією та обласною радою.

Це состоялося у четвер в Донецьку.

Меморандум був підписаний між губернатором Донецької області Вадимом Чупруном, заступником голови облради Анатолем Близнюком з одного боку і уповноваженим діловими колами області Прасоловим з іншого.

Після підписання меморандуму Прасолов заявив, що таким чином був "дійсно встановлений офіційний партнерський діалог між владою і бізнесом".

Він також відзначив, що "цілі виконавчої влади і цілі бізнесу - однакові".

"Ми всі чудово розуміємо, що всі ми живемо в цьому регіоні, тут живуть наші батьки, наші діти, наші родичі і, природно, ми чудово розуміємо, що ми теж відповідальні за них", - сказав Прасолов.

У свою чергу, Чупрун відзначив, що "ми пропонуємо представникам ділових кіл зараз докорінно змінити мислення, потрібна нова філософія підходу до життя".

"Ми гарантуємо, перш за все, що сьогодні слабкий в законах, не дає реалізації ділових кіл через наших депутатів наводити в цьому порядок. Спростити набагато схеми всілякі. І найголовніше, я вважаю, зняти один з аргументів біди для бізнесу - це чиновницький прес", - підкреслив Чупрун.

Як відомо, власником компанії СКМ є донецький бізнесмен Ринат Ахметов.

"Остров"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування