Партія Ющенка скаржиться, що УНП зриває їхню конференцію?

П'ятниця, 27 травня 2005, 10:44
Установчу конференцію Рівненської обласної організації партії "Народний Союз Наша Україна" знову може бути зірвано.

Про це повідомив прес-службі партії перший заступник голови Центрального виконкому партії Ігор Жданов.

За його словами, у п’ятницю стало відомо про підготовку спроб зриву установчої конференції.

"За нашою інформацією, такі спроби будуть здійснені місцевими представниками деяких політичних сил, близьких до керівництва області", - розповів Жданов.

За його словами, провокатори планують два сценарії і зараз активно відбуваються наради з цих питань.

Перший полягає в тому, що біля місця проведення конференції вишикують живий коридор з близько п'яти тисяч людей, які будуть скандувати образливі лозунги на адресу учасників конференції.

"Ці люди намагатимуться представити ситуацію так, що вони є справжніми членами НСНУ, а ті хто йдуть на конференцію – олігархи та мільйонери, які хочуть відсікти від прийняття політичних рішень простих людей", - розповів Ігор Жданов.

"Другий сценарій – силовий. Організатори провокації планують прорвати охорону приміщення, де буде проходити конференція, і за допомогою деяких народних депутатів завести до зали людей, які створять на конференції атмосферу безладу, що унеможливить прийняття політичних рішень", - повідомив він.

Жданов також зауважив, що "партія "Народний Союз Наша Україна" уважно слідкує за процесами, які зараз відбуваються в Рівненській області і буде робити все можливе, щоб суспільно-політична ситуація в регіоні була прозорою і демократичною".

"Хочу наголосити і звернутися до організаторів провокацій: такими діями ви підриваєте авторитет не НСНУ, а перш за все президента, який користується великою довірою людей в усій країні і на Рівненщині зокрема", - заявив Жданов.

Як відомо, рівненським губернатором є член Української народної партії Василь Червоній. Лідер УНП Юрій Костенко неодноразово заявляв, що НСНУ переманює керівників і активістів місцевих осередків його партії.

Читайте також:

У Рівному зірвали установчу конференцію партії Ющенка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування