Партія Ющенка запропонувала Тимошенко і Литвину квоти у виборчому списку

П'ятниця, 27 травня 2005, 13:37
Керівництво партії Ющенка направило голові партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко і голові Української народної партії Володимиру Литвину проекти документів щодо утворення коаліції, зокрема, про питання квот у єдиному виборчому списку.

Про це повідомив на зустрічі з представниками посольств і дипломатичних представництв зарубіжних країн голова Ради партії НСНУ Роман Безсмертний.

В цих документах оговорено питання квот у єдиному виборчому списку, принципи діяльності блоку та проект програми діяльності коаліції, яка названа "Дорога успіху".

За словами Безсмертного, головне в програмі – "впровадження політичних механізмів управління замість адміністративних, які й зараз переважають на найвищому рівні".

Також Безсмертний зупинився на питанні участі інших партій у коаліції.

"Це питання вирішується шляхом надання частини своєї квоти якимсь із учасників коаліції. Наприклад, скоріш за все, партія "Батьківщина" може поділитися своєю квотою з УНП, а НСНУ може запропонувати місця членам Народного Руху в своїй квоті", - пояснив він.

"Нас хвилює доля людей, які протягом 15 років відстоювали українську незалежність, демократичні принципи. Ми розуміємо також традиції НРУ, їхнє бажання зберегти свою партію", - запевнив він.

Сайт Разом


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування