Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов не стежить за Мельниченком і викликає Червоненка на одкровення

П'ятниця, 27 травня 2005, 15:39
СБУ звернеться до міністра транспорту та зв’язку Євгена Червоненка з проханням надати точну інформацію про перебування екс-керівника Держуправління справами Ігоря Бакая.

Про це голова СБУ Олександр Турчинов заявив на брифінгу в п’ятницю.

За його словами, "у нього викликало здивування те, що міністр зустрічався з людиною, яка перебуває у розшуку".

"Це дивовижна інформація. Міністр мав би знати, що ця людина перебуває в міжнародному розшуку. Ми звернемося до пана Червоненка, щоб він дав точну інформацію про місцезнаходження Бакая. Буду радий, якщо Червоненко дасть відверту відповідь", - сказав Турчинов.

На питання про перебування в Москві іншого українця Миколи Мельниченка, голова СБУ сказав, що його відомство "не слідкує за громадянами за кордоном", і в нього нема інформації про місцеперебування Мельниченка.

"Наскільки мені відомо, Мельниченко може вільно пересуватися по інших країнах", - зазначив глава СБУ.

На питання, чи не дивно це виглядає після звинувачень Мельниченка в тому, що той кілька разів був у Москві наприкінці минулого року і зустрічався з керівництвом ФСБ, Турчинов відповів, що з часу роботи в СБУ його "нічого не дивує".

Також голову СБУ запитали, чи не має його відомство щось проти екс-прем'єра Віктора Януковича, якого викликають на допит в МВС.

На що Турчинов відповів, що "ми на багатьох дещо маємо, але не можемо оприлюднювати свою позицію, поки матеріали не передано до Генпрокуратури чи суду".

На питання про свого екс-заступника Олександра Скибинецького, який був скандально звільнений і згадувався у звинуваченнях на адресу Червоненка про отримання хабара, голова СБУ сказав, що той "вже влаштувався на престижну роботу і зараз працює за кордоном".

"Українська правда"

Читайте також:

МЕЛЬНИЧЕНКА БАЧИЛИ В МОСКВІ

МЕДВЕДЧУКА І ЯНУКОВИЧА ВИКЛИКАЮТЬ В МВС ЗА ЗЕМЛЮ

БАКАЙ СКАЗАВ ЧЕРВОНЕНКУ, ЩО ВІН РОСІЯНИН. Луценко знає його адресу


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування