Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Івано-Франківськ пропонує Януковичу політичний притулок

П'ятниця, 27 травня 2005, 17:18
Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Роман Ткач гарантує безпеку екс-прем'єру Віктору Януковичу під час його перебування в Івано-Франківську.

Про це Ткач заявив на прес-конференції у п'ятницю, відповідаючи на запитання журналістів.

"Я забезпечу йому (Януковичу) безпеку, сам буду з ним їхати і шукатиму "важкий" предмет, яким в нього кинули", - жартома відповів Ткач.

Ткач сказав, що "в області нема таких справ, як наприклад, кримінальна справа щодо колишнього голови Сумської облдержадміністрації Володимира Щербаня".

Водночас він підтвердив, що "ведеться оперативна робота" щодо перевірки законності будівництва комплексу відпочинку "Бескид" в селі Мислівка Шевченківської сільради Івано-Франківської області".

Як відомо, через цей об'єкт МВС запрошує екс-главу адміністрації президента Віктора Медведчука до Івано-Франківської обласної міліції для надання пояснень.

За словами Ткача, він навіть не знає в чиїй власності знаходиться цей об'єкт.

Крім того, як раніше повідомлялося, до Івано-Франківської обласної міліції запрошені екс-прем'єр Віктор Янукович і колишній заступник губернатора області Мирослав Блощук.

Вони викликані для надання пояснень по факту незаконної передачі в приватну власність громадянам Януковичу і Блощуку, а також іншим особам земельних ділянок і будівництва котеджів в урочищі Мулівці Гутянської сільської ради.

УНІАН

Читайте також:

МЕДВЕДЧУКА І ЯНУКОВИЧА ВИКЛИКАЮТЬ В МВС ЗА ЗЕМЛЮ

МЕДВЕДЧУКА І ЯНУКОВИЧА ВИКЛИКАЮТЬ ДО МВС ЩЕ У ТРЬОХ ОБЛАСТЯХ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування