Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович просить Луценка викликати його на допит по-людськи, а не через Інтернет

П'ятниця, 27 травня 2005, 18:42
Партія регіонів протестує проти того, щоб її лідера, екс-прем’єра Віктора Януковича, та інших "лідерів опозиції" викликали на допити за допомогою засобів масової інформації.

Про це йдеться у заяві партії, розповсюдженій її прес-службою у п’ятницю.

На думку представників партії, "ганебна практика викликати "лідерів опозиції на допити за надуманими звинуваченнями за допомогою інтернету та телебачення" впроваджується для того, щоб "їх дискредитувати".

Так, у заяві сказано, що "прес-служба міністра внутрішніх справ Юрія Луценка розповсюджує адресований Януковичу виклик в міліцію через інтернет, у той час, як ні самому Януковичу, ні його адвокату жодних офіційних запрошень не надсилають".

"Можна чекати, що надалі винахідливість нової влади у справі дискредитації опозиції набиратиме все більше обертів. Можливо, в практику введуть "унікально прозору" систему онлайнових допитів в інтернеті, з вислуховуванням свідків через форуми та чати", говориться в заяві.

Також "регіонали" вважають, що найбільше зусиль влада зосереджує "на дискредитації найпопулярнішого і найбільш рейтингового лідера опозиції – Януковича".

"Усе це робиться для того, щоб вбити в голову народу: якщо ти не підтримуєш владу – значить, в тебе проблеми із законом", підсумовується в заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...