Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецьких міліціонерів на іграх вчать мислити по-європейськи

Субота, 28 травня 2005, 13:42
Поліцейські психологи з Німеччини у п’ятницю почали проводити тренінги для української міліції в Донецькому юридичному інституті МВС.

У відповідній конференції беруть участь представники МВС, прокуратури, СБУ, державної податкової адміністрації, Міністерства освіти, працівники вищих навчальних закладів, а також поліцейські психологи, вчені і практики з Росії, Узбекистану і Німеччини.

За словами ректора інституту Віктора Бесчастного, метою тренінгів є формування в правоохоронців психологічної стійкості, розвиток особистої і професійної комунікації, одержання навичок безпечного поводження, а також комплексне вирішення багатьох професійних і психологічних проблем, що виникають у службовій діяльності.

80-90% навчального часу під час тренінгу приділяється на практичне відпрацьовування працівниками отриманих теоретичних знань у ході рольових і ділових ігор, тренувань, програвання сценаріїв конкретних службових ситуацій і задач, групових обговорень та ін.

Поліцай-директор, начальник 4-го управління поліції особливого призначення м. Нюрнберга, начальник школи поліції Герхард Данці повідомив, що "приїхав сюди для того, щоб підтримати українську міліцію в її прогресивних починаннях".

"Я вважаю, що українській міліції потрібно більше працювати над тим, щоб процеси інтеграції в європейське співтовариство проходили інтенсивніше", - відзначив Данцл.

"Українській міліції не вистачає трошки глобального мислення, потрібно мислити по-європейськи, у рамках Європи", - заявив Данцл.

Він розповів, що ділові зв'язки між Донецьким юридичним інститутом і Нюрнберзькою школою поліції склалися ще чотири роки тому, коли група фахівців інституту пройшла навчання по програмі антистресового тренінгу для поліцейських у Баварії.

Це стало поштовхом для створення в Донецьку Центру впровадження психотренінгових технологій, аналогічного німецькому.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...