Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У середу в парламенті Піскун і Луценко відповідатимуть за Різака

Понеділок, 30 травня 2005, 12:47
У середу парламент заслуховуватиме звіт тимчасової слідчої комісії щодо затримання екс-губернатора Закарпаття Івана Різака, на якому будуть присутні міністр внутрішніх справ Юрій Луценко і генпрокурор Святослав Піскун.

Про це повідомив спікер Верховної Ради Володимир Литвин на погоджувальній раді лідерів депутатських груп і фракцій у понеділок.

На цьому тижні парламент також знову спробує обрати віце-спікера. Це питання включене першим до порядку денного засідання парламенту у четвер.

Крім того, на вимогу фракції "Наша Україна", до порядку денного на четвер включене також питання про обрання глав парламентських комітетів.

Як повідомив Литвин, всього на пленарному тижні з 31 травня по 3 червня депутати розглянуть 121 питання.

Одним з важливих питань, включених до порядку денного, є блок урядових законопроектів щодо житлового будівництва.

Щодо включення до порядку денного на поточний тиждень законопроекту про внесення змін до закону "Про вибори народних депутатів України", Литвин запропонував у вівторок о 14:15 провести засідання глав фракцій і профільних комітетів, щоб ухвалити узгоджене рішення щодо таких змін і погодити дату винесення їх на голосування.

Литвин також закликав депутатів домовитися між собою щодо виконання розкладу засідань парламенту. За його словами, у випадку, якщо парламент вестиме неефективну законотворчу роботу, то наступний тиждень доведеться зробити також пленарним.

ЛІГАБізнесІнформ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування