Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко скаже щось про список наступного тижня?

Понеділок, 30 травня 2005, 16:24
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко обіцяє, що, можливо, наступного тижня в парламент буде передано законопроект про перелік об’єктів, які виставлятимуться на дооцінку.

Про це вона сказала на спільному засіданні керівників депутатських фракцій і комітетів з урядом у понеділок.

"Проект про дооцінку на конкурсних засадах переліку об’єктів розглядається Кабміном. Думаю, ми не готові будемо на цьому тижні винести концептуально на розгляд цей законопроект", сказала Тимошенко.

Водночас, до кінця робочого тижня, на думку Тимошенко, уряд запропонує зібрати спільну групу і обговорити цю концепцію разом з президентом.

"Можу сказати, що уряд будь-якого переліку об’єктів, які йдуть вправо або вліво, не затверджував, не обговорював і на розгляд, зокрема ЗМІ, не виносив", зазначила Тимошенко.

Вона висловила впевненість, що такий законопроект буде прийнятий і що "парламент може достойно розпорядитися цими коштами".

Також прем'єр сказала, що вона не проти, якщо парламент передасть уряду право розробляти обсяг мита.

"Це значно покращить якість роботи, коли в робочому режимі можна буде вносити певні корегування, враховуючи стан на світових ринках", сказала вона.

Водночас прем’єр висловила сумнів, що така пропозиція знайде підтримку у депутатів і назвала її безперспективною.

Що стосується розпорядження президента про передачу частки державних нафтопереробних підприємств під контроль "Укрнафти", Тимошенко сказала, що "ми не бачили закону, але ми готові його розглянути і викласти свою позицію".

Як відомо, рішення про передачу державної частки підприємств "Укрнафті" було ухвалено президентом минулого тижня з метою врегулювання ситуації на нафтопереробному ринку.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування