Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесников написав Піскуну про те, що справу на нього не порушували

Вівторок, 31 травня 2005, 13:21
Інформація, розповсюджена прес-службою Генпрокуратури про те, що проти Бориса Колесникова збереглися усі обвинувачення, не відповідає дійсності.

Про це говориться в заяві, розповсюдженій у ЗМІ прес-службою Донецької облради.

Прес-служба наполягає, що 26 травня з голови Донецької облради зняте обвинувачення по одному з епізодів на підставі відмови Пенчуку в порушенні кримінальної справи за здирництво грошей.

У заяві також цитується лист Колесникова до генпрокурора Святослава Піскуна, де відзначається, що після заяви про злочин Пенчук заявив про те, що Колесников "дійсно із застосуванням погроз вимагав у нього 3 млн. грн. і робив це через громадян Чижикова і Сакурова".

У підтвердження своєї заяви і свідчень Пенчук тоді надав слідству диктофонний запис нібито із записом погроз.

"26.05.05. у рамках кримінальної справи № 49-1502 у порушенні кримінальної справи по зазначеній заяві Пенчука В.А. було відмовлено з урахуванням того, що диктофонний запис не містить ознак погроз, про що було повідомлено зацікавленим особам, у тому числі і мені", - відзначив Колесников у листі Піскунові.

"Дані обставини вказують на наявність підстав вважати, що Пенчук В.А. і Пенчук Б.В., маючи метою обвинуватити мене в особливо тяжкому злочині, навмисно подали свідомо неправдиве повідомлення про здійснення злочину, що пов'язано зі штучно створеними доказами обвинувачення", - відзначає глава донецької облради.

Колесников просить Піскуна розглянути його заяву "і притягти Пенчука В.А. і Пенчука Б.В. до кримінальної відповідальності за злочини, передбачені ч. 2 ст. 383 і ч. 2 ст. 384".

Читайте також:

Піскун залишив Колесникову всі обвинувачення. Донецька облрада помилилася?

Піскун не дав порушити справу проти Колесникова


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування