Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РОДИЧА МЕДВЕДЧУКА РОЗШУКУЮТЬ. Його колега звинувачений у спробі вбивства

Вівторок, 31 травня 2005, 16:13
Родича екс-глави адміністрації президента Віктора Медведчука, радника глави Закарпатської облдержадміністраціх Івана Чубірка притягнуто до кримінальної відповідальності.

Про це йдеться у повідомленні Департаменту зв’язків із громадськістю МВС України, поширеному у вівторок.

Чубірко звинувачується за статтями щодо хуліганства стосовно депутатів та захоплення державних або громадських будівель чи споруд.

Як зазначено в повідомленні, Чубірка також оголошено у міждержавний розшук.

Також до кримінальної відповідальності притягнуто та заарештовано іншого радника глави Закарпатської обласної державної адміністрації та президента футбольного клубу "Закарпаття" Володимира Паульо. В документі його називають "кримінальним авторитетом".

Він звинувачується за статтями Кримінального кодексу про бандитизм, терористичний акт, масові заворушення, заклик до вчинення дій, що загрожують громадському порядку, опір представнику влади чи правоохоронного органу.

Паульо також звинувачується за статтями щодо втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, захоплення державних будівель чи споруд, розбій, умисне знищення або пошкодження майна, викрадення документів, незаконне позбавлення волі і викрадення людини, погроза вбивством, незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і речовинами, замах на вбивство та інші.

Обидва екс-радники глави Закарпатської облдержадміністрації підозрюються у злочинних діях під час виборів президента в 2004 році, а Чубірко - під час виборів мера Мукачевого навесні 2004 року.

Прізвище Паульо також згадувалось стосовно провокації біля стадіону "Авангард" в Ужгороді 26 литопада 2004 року, де були затримані люди зі зброєю. Тоді за даними міліції Паульо був керівником того бандитського формування. Він також називався особою, наближеною до губернатора Івана Різака.

"Українська правда"

Читайте також:

Міліція посилено шукає терористів, які готували розстріли від імені Ющенка

Ющенко розповів, як Литвин поставив Януковича на місце. Від імені Ющенка збиралися діяти терористи

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування